Artikelen

Dichtbijblok1 dichtbijblok2

bouwblok3kopie

 

Waar wil je heen als je eigen huis geen soelaas meer biedt om aan je woon- en zorgwensen tegemoet te komen? Eigenlijk wil je helemaal niet weg uit de vertrouwde omgeving die je tweede jas is geworden. Maar als het dan toch moet, dan graag héél dichtbij.

Want dáár ben je thuis en ontmoet je je familie, je vrienden en bekenden.

Dat geldt voor gezonde mensen, maar zeker voor oude èn jonge mensen die daar op grond van hun fysieke en/of mentale conditie bijzonder afhankelijk van zijn. CQ-Living ontwikkelde een woonconcept dat flexibel is naar locatie, doelgroep en schaal, waarbij een zeer hoge woonkwaliteit kan worden gerealiseerd tegen lage kosten en waar de kwaliteit van wonen en zorg zowel in een intramurale als in een extramurale variant kan worden gegarandeerd.

Dat laatste heeft met name te maken met de keuze die de zorgaanbieder maakt.

CQ-Living staat voor Community & Quality en wil 'thuis' wonen en ontmoeten voor iedereen bereikbaar maken. Voor mensen die zorg nodig hebben en voor hun partners en voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om de kwaliteit van leven op niveau te houden. Maar ook voor mensen zonder een (acute) zorgbehoefte kan het woonconcept naadloos aansluiten op hun woonwensen en die eigenschap maakt het concept voor veel partijen interessant.