CQ-partners

 

 

   

CQ-Living staat garant voor de kwaliteit en ontwikkelde het programma van eisen op basis van zeer uitvoerig onderzoek naar de 'best practices' in en buiten Nederland en gesprekken met verschillende disciplines op het terrein van wonen, zorg en vastgoed. De doorlopende vertaling van steeds geactualiseerde kwaliteitseisen en bouwtechnologische ontwikkelingen doen we met onze vaste samenwerkings-partners: Volker Wessels en Quadrant Architecten BNA.

 

 

 
Quadrant Liggendkopie

 

Volker Wessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (www.volkerwessels.nl) telt tientallen bouwondernemingen in Nederland en beschikt over een ongekend innovatiepotentieel. De omvang van het bedrijf biedt bovendien garantie op continuïteit en kwaliteit, maar desgewenst ook een langjarig onderhoudscontract tegen een vaste prijs.

 

 Quadrant Liggendkopie

 

Quadrant Architecten BNA (www.qarch.nl) uit Zevenbergen is gepokt en gemazeld in het ontwerpen van zorggerelateerd vastgoed en staat borg voor doelmatig en doeltreffend ontwerpen met een mooie uitstraling.

 

Maar CQ-Living is meer dan wonen. Naast de samenwerking met vooraanstaande partners in de bouw werken we met partners in de zorg aan een totaalconcept waarmee CQ-Living ook kan bijdragen aan een goede en efficiënte zorg.

Medux (www.medux.nl) is bijvoorbeeld zo’n partner. Met innovatieve concepten realiseert Medux-dochter Harting-Bank een betere bezettingsgraad van hulpmiddelen, betere voorspelbaarheid van benodigd budget en veiliger en verbeterde inzetbaarheid van hulpmiddelen. Lees meer over Harting Bank.

En over innovatie gesproken…

CQ-Living ontwikkelde op basis van haar modulaire standaarden ‘CQ-Kameleon’; Een slim bouwconcept voor prachtige scholen in gebieden met een beperkte beleggingshorizon (krimpgebieden), waarbij het ontwerp zodanig is voorbereid dat de school later omgebouwd kan worden tot seniorenwoningen (www.cq-kameleon.nl ).

CQ-Living werkt ook aan een modulaire standaard voor zorgboerderijen die past binnen een landelijke omgeving, ruimte biedt aan goede en efficiënte zorg, maar ook de belegger comfort biedt.