Onze Partners

CQ-Living staat garant voor kwaliteit en ontwikkelt haar Programma van Eisen voortdurend op basis van zeer uitvoerig onderzoek naar de ‘best practices’ in en buiten Nederland en gesprekken met verschillende disciplines op het terrein van wonen, zorg en vastgoed.

Quadrant Architecten

De doorlopende vertaling van steeds geactualiseerde kwaliteitseisen alsmede ontwikkelingen in bouwtechnologie doen we met onze vaste samenwerkingspartner Quadrant Architecten. Zij zijn erg ervaren in ontwerp en realisatie van zorggerelateerd vastgoed in het algemeen en die volgens het CQ-Living concept in het bijzonder).

 

Van Aarle De Laat Adviesburo voor maatschappelijk vastgoed

Adviesburo ‘Van Aarle De Laat’ vormt onze antenne in de zorg(vastgoed)wereld. De doorlopende vertaling van steeds geactualiseerde eisen en wensen, alsmede ontwikkelingen in de zorgvraag/zorgbehoefte en ontwikkelingen in de zorgtechnologie doen we met deze vaste samenwerkingspartner. Zij zijn zeer ervaren in het adviseren rondom vraagstukken met zorggerelateerd vastgoed.

Sonneborgh Groep, belegger in maatschappelijk vastgoedBij de nieuwbouwontwikkeling van woon(zorg)voorzieningen werken wij samen met onze vaste samenwerkingspartner Sonneborgh Groep. Sonneborgh Groep is belegger in en exploitant van maatschappelijk vastgoed. Haar missie is bouwen aan een aantrekkelijke wereld voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.

Zuyd Vastgoed Support

De ontwikkeling van onze projecten in Limburg doen we met onze samenwerkingspartner Zuyd Vastgoed Support. Zij onderscheiden zich door flexibel te kijken naar het bezit, de doelgroep en de zorginstelling, waardoor zij de splitsing tussen zorg en vastgoed op een verantwoorde manier vorm kunnen geven.

 

Flexibel.....óók in partnerkeuze

In een markt waarin bouwcapaciteit schaars is, vormt niet alleen de prijs een belangrijke factor. Ook kwaliteit en planning zijn cruciaal voor het voorkomen van faalkosten en een tijdig en goed resultaat. Om die reden zoeken we voor de betonskeletbouw en de installatietechniek samenwerking met landelijk werkende, gerenommeerde partijen. Voor de (af-)bouw van de CQ-Living projecten werken we graag samen met gerenommeerde lokale bouwbedrijven.

Quadrant Architecten

Quadrant Architecten

De doorlopende vertaling van steeds geactualiseerde kwaliteitseisen alsmede ontwikkelingen in bouwtechnologie doen we met onze vaste samenwerkingspartner Quadrant Architecten, zij zijn erg ervaren in ontwerp en realisatie van zorggerelateerd vastgoed in het algemeen en die volgens
het CQ-Living concept in het bijzonder.

Van Aarle De Laat

Van Aarle De Laat

Het adviesbedrijf ‘Van Aarle De Laat’ vormt onze antenne in de zorg(vastgoed)wereld. De doorlopende vertaling van steeds geactualiseerde eisen en wensen, alsmede ontwikkelingen in de zorgvraag/zorgbehoefte en ontwikkelingen in de zorgtechnologie doen we met deze vaste samenwerkingspartner. Zij zijn zeer ervaren in het adviseren rondom vraagstukken met zorggerelateerd vastgoed.

Sonneborgh Groep

Sonneborgh Groep

Bij de nieuwbouwontwikkeling van woon(zorg)voorzieningen werken wij samen met onze vaste samenwerkingspartner Sonneborgh Groep. Sonneborgh Groep is belegger in en exploitant van maatschappelijk vastgoed. Haar missie is bouwen aan een aantrekkelijke wereld voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.

Zuyd Vastgoed Suport

Zuyd Vastgoed Suport

De ontwikkeling van onze projecten in Limburg doen we met onze samenwerkingspartner Zuyd Vastgoed Support. Zij onderscheiden zich door flexibel te kijken naar het bezit, de doelgroep en de zorginstelling, waardoor zij de splitsing tussen zorg en vastgoed op een verantwoorde manier vorm kunnen geven.

Over CQ-Living

De letters 'CQ' staan voor 'Community & Quality'. We willen 'thuis' wonen en ontmoeten in een omgeving met een hoog wooncomfort bereikbaar maken door een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mensen met een zorgbehoefte. Dat doen we met een modulair woon- en bouwconcept gebaseerd op een breed in de markt getoetste en jaarlijks voortschrijdende kwaliteitsstandaard.

 

Contact

CQ-Living BV
Beemdstraat 22
5652 AB  Eindhoven


Postbus 677
5600 AM  Eindhoven


 T: 040 - 711 07 80

 

CQ-Living Noord
Postbus 1
9244 ZN  BEETSTERZWAAG


©2022 - CQ-Living BV. Alle rechten voorbehouden.
Deze website maakt gebruik van noodzakelijke en analytische cookies.