Image

Nieuwbouw Grave (N-Br)

Bouwgegevens

Oprachtgever: Hendriks Coppelmans Ontwikkeling

Realisatie: 2015

Bouwtijd: 7 maanden

Gebruikte modules: 9 basismodules met een combinatie van 21 23 m² woon-zorgstudio’s, 3 30 m² woon-zorgstudio’s, 3 gezamenlijke woonkamers en

Over het project

Hendriks Coppelmans Ontwikkeling is de projectontwikkelaar van locatie De Gasthuishoeve in Grave met zorginstelling Koninklijke Visio als eigenaar van de nieuwbouw voor kleinschalig groepswonen.

Koninklijke Visio is een expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen en biedt ondersteuning en begeleiding op het gebied van revalidatie, onderwijs en wonen.

Het 2-laagse CQ-Livinggebouw is verdeeld in 3 groepen van 8 bewoners met per woongroep een gemeenschappelijke woonkamer. De nieuwbouw is gerealiseerd aan de rand van de binnenstad en biedt plaats aan drie woongroepen met elk acht wooneenheden. Iedere bewoner krijgt de beschikking over een eigen studio – een mix van 23 m² en 30 m² - met een woon/slaapkamer en een badkamer.

Waar de veranderende zorg vraagt om innovaties draagt het CQ-Living concept voor het woongebouw van Koninklijke Visio bij aan toekomstige flexibiliteit. Daarbij heeft het CQ-Livingconcept bijgedragen aan een prettige ‘thuis’ omgeving voor de tijdelijke bewoners van Koninklijke Visio alsmede aan een prettige werkomgeving voor haar medewerkers.

Image

Over CQ-Living

De letters 'CQ' staan voor 'Community & Quality'. We willen 'thuis' wonen en ontmoeten in een omgeving met een hoog wooncomfort bereikbaar maken door een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mensen met een zorgbehoefte. Dat doen we met een modulair woon- en bouwconcept gebaseerd op een breed in de markt getoetste en jaarlijks voortschrijdende kwaliteitsstandaard.

 

Contact

CQ-Living BV
Beemdstraat 22
5652 AB  Eindhoven


Postbus 677
5600 AM  Eindhoven


 T: 040 - 711 07 80

 

CQ-Living Noord
Postbus 1
9244 ZN  BEETSTERZWAAG


©2022 - CQ-Living BV. Alle rechten voorbehouden.
Deze website maakt gebruik van noodzakelijke en analytische cookies.