Image

Nieuwbouw Born (L)

Bouwgegevens

Oprachtgever: Zuyd Vastgoed Support

Oplevering: mei 2018 

Bouwtijd: 7 maanden

Gebruikte modules: 16 basismodules, met een combinatie van 36 30 m² woon-zorgstudio’s, 4 gezamenlijke woonkamers en diverse ondersteunende ruimten.

Over het project

Zuyd Vastgoed Support is de projectontwikkelaar van de locatie Bronstraat in Born.
Zorginstelling Stichting Pergamijn is huurder van de nieuwbouw voor kleinschalig groepswonen.
 
Stichting Pergamijn is een zorginstelling die in de regio Parkstad Limburg zorg- en woonfaciliteiten biedt voor verstandelijk gehandicapte mensen.
De nieuwbouw in het hart van het dorp is ontwikkeld conform het CQ-Living concept met een volume van 36 wooneenheden van 30 m². Het 2-laagse gebouw is verdeeld in 4 groepen van 9 bewoners met psycho-geriatrische en somatische aandoeningen met per woongroep een gemeenschappelijke woonkamer.

De CQ-Living kwaliteitsstandaard levert Zuyd Vastgoed Support een gebouw dat bijdraagt aan toekomstige flexibiliteit en daarmee aan waardebehoud van het vastgoed. Daarbij heeft het CQ-Livingconcept bijgedragen aan een nieuwe ‘thuis’ omgeving voor de bewoners van Stichting Pergamijn als huurder alsmede aan een prettige werkomgeving voor haar medewerkers.
Image

Over CQ-Living

De letters 'CQ' staan voor 'Community & Quality'. We willen 'thuis' wonen en ontmoeten in een omgeving met een hoog wooncomfort bereikbaar maken door een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mensen met een zorgbehoefte. Dat doen we met een modulair woon- en bouwconcept gebaseerd op een breed in de markt getoetste en jaarlijks voortschrijdende kwaliteitsstandaard.

 

Contact

CQ-Living BV
Beemdstraat 22
5652 AB  Eindhoven


Postbus 677
5600 AM  Eindhoven


 T: 040 - 711 07 80

 

CQ-Living Noord
Postbus 1
9244 ZN  BEETSTERZWAAG


©2022 - CQ-Living BV. Alle rechten voorbehouden.
Deze website maakt gebruik van noodzakelijke en analytische cookies.